gb de se
 
 
Gallery
Bokning & Kontakt:

Åfallet Naturby

Haddebo: Åfallet 757
697 93 Hjortkvarn
Sverige

+46-(0)76 114 88 11

kontakt@naturby.se
Bo i en vackert inredd tältkåta
Mer info r-arrow
INFO: Söka plats och rutiner m.m.

Söka plats

Varmt välkomna att kontakta oss om ni vill komma på besök och/eller söka plats för ert/era barn hos oss på Åfallet Skogsdagis!

Placeringsrutiner
Ni föräldrar som vill placera ert/era barn hos oss kommer att få fylla i en anmälningsblankett med information om hälsotillstånd, eventuella allergier, och hur många timmar i veckan som barnet behöver pedagogisk omsorg m.m.

Både "heltidsbarn" och "15-timmarsbarn" är hjärtligt välkomna . Eftersom vi också har kompetens inom specialpedagogik så välkomnar vi också barn med specialbehov (det finns dock vissa begränsningar på grund av vårt läge i skogen etc). Kontakta oss för mer info om detta vid intresse).

Vårt kösystem favoriserar barn i vårt närområde, det vill säga: trakten mellan Hjortkvarn, Gryt, Haddebo, Glottra och Närkesberg.

Vi vill vara ett komplement till den ordinarie kommunala dagisverksamheten, och samarbetar gärna på en rad områden. Till exempel ordnar vi gärna temadagar med utomhuspedagogik, natur och miljö tillsammans med kommunala pedagogiska verksamheter.

Målgruppen är de barn och familjer som har behov av, och värdesätter att barnen får en trygg hemmalik pedagogisk miljö med individanpassad pedagogik i liten barngrupp, mycket tid utomhus, hemlagad helt ekologisk mat, och vistas i en miljö där byggnader och material är miljövänliga och giftfria.

Uppsägning av plats
Vi har en månads uppsägningstid.

Avgiftsfritt, men arbetsdagar!
Vi ser föräldrarna som en viktig del av en pedagogisk omsorg. Vi har minst ett utvecklingssamtal varje termin. Vi vill inte ta ut någon föräldraavgift. Däremot ser vi gärna att föräldrarna är delaktiga i skötseln av barnens utemiljö genom arbetsdagar som ger omsorg och inblick i verksamheten och skapar nätverk och samverkan i trakten.

Kontakt: 
telefon: 076-1148811
kontakt@naturby.se

Postadress:
Haddebo: Åfallet 757
697 93 Hjortkvarn
Presentkort


Mer info r-arrow
NATURPEDAGOGISKA UPPLEVELSEDAGAR
för skolklasser och barngrupper

Mer info r-arrow
 
 
 
000000 | © Åfallet Naturby 2010 - 2018 | design / code: arabhorsepromotion.com / webmaxx.wer.pl