gb de se
 
 
Gallery
Bokning & Kontakt:

Åfallet Naturby

Haddebo: Åfallet 757
697 93 Hjortkvarn
Sverige

+46-(0)76 114 88 11

kontakt@naturby.se
Bo i en vackert inredd tältkåta
Mer info r-arrow
Guidningar

Naturguidningarna tar vanligtvis 2 - 4 timmar och går att boka under hela sommarsäsongen maj – sep. Vi kan även skräddarsy kortare eller längre guidningar efter önskemål. Hämtning i Hjortkvarn eller Pålsboda för resande med kollektivtrafik kan arrangeras. Under juni-augusti guidar vi endast måndag
till fredag.

Ni hittar våra erbjudanden nedan:

Upplev gammelskogen - Skogsvandring med ekofika (2-3 tim eller 4-5 tim)

Följ med på en djuplodande upptäcktsfärd i en vacker naturskog med gamla träd, mossdraperad mark, och kullfallna stammar. En värld med stor mångfald och skönhet. Under guidningen får du lära dig om situationen för den svenska skogen, om gammelskogens dynamik och inte minst uppleva riktig skog. Vi stannar på en fin plats under guidningen för att avnjuta ekologisk fika.

Guidningen äger rum i skogslandskapet Tylöskog som ligger i södra Närke, Örebro län, i Hjärtat av Sverige. I detta landskap möter ädellövskogen den väldiga barrträdsdominerade Taigan som sträcker sig över hela norra halvklotet. Här finns den största koncentrationen i Hallsbergs kommun av artrik, äldre naturskogsartad barrblandskog.

Guide: Viktor Säfve

Naturguide. Arbetar med naturvård och skogsskötsel och arrangerar natur- och kulturevenemang. Uppvuxen i Norrbotten, men nu bosatt i skogen, Örebro län. Har varit engagerad i skogsfrågan under 2000-talet genom nätverket Skydda Skogen och den lokala föreningen Hjärtats Eko. Var skogshandläggare på Greenpeace under 2008. Ordförande i det internationella nätverket för skogsskydd TRN och ledamot i föreningen Skydda Skogen. Övrigt: trumslagare och skogsvandrare.

Priser:
Naturguidning med fika, 2-3 timmar

350 kr per person (minst 2 personer)

Gruppriser: 200 kr per person, dock minst 2000 kr
Inkl. moms 

Naturguidning med fika, 4-5 timmar
480 kr per person (minst 2 personer)

Gruppriser: 300 kr per person, dock minst 3000 kr

Rabatterade priser för skolklasser och barngrupper. Kontakta oss för priser.
Vi skräddarsyr också heldagsprogram med eller utan övernattningar, kontakta oss med önskemål för offert.

För företag/ organisationer/myndigheter/ föreningar eller skolor: 

Vi erbjuder naturguidningar enligt ovan eller enligt era önskemål! Vi kan ta emot grupper på upp till 30 personer under en halvdag eller heldag, inkl. eller exkl. lunch. Övernattningsmöjligheter för max. 20 personer. Mat och frukost kan ordnas enligt era önskemål. 

Kontakta oss:

+46(0)76-1148811
kontakt@naturby.se


Presentkort


Mer info r-arrow
NATURPEDAGOGISKA UPPLEVELSEDAGAR
för skolklasser och barngrupper

Mer info r-arrow
 
 
 
000000 | © Åfallet Naturby 2010 - 2018 | design / code: arabhorsepromotion.com / webmaxx.wer.pl