gb de se
 
 
Gallery
Bokning & Kontakt:

Åfallet Naturby

Haddebo: Åfallet 757
697 93 Hjortkvarn
Sverige

+46-(0)76 114 88 11

kontakt@naturby.se
Bo i en vackert inredd tältkåta
Mer info r-arrow
Yogahelg & BollywoodDans 25 - 27 juli 2014

INSTÄLLD 2014

- RETREAT HELG

Välkomna till en helg i vackra Åfallet Naturby, fylld av dynamisk yoga och sköna naturupplevelser. Yogahelg i Naturbyn:

Kursen är riktad till både nybörjare och erfarna utövare. Du får chans att fördjupa dina kunskaper med personlig uppföljning av Josefin Wikström. Vi väver in magin från skogen in i vår yoga och skapar tillsammans en upplevelse utom det vanliga! Morgonklasserna är utformade så att alla nivåer av utövare kan vara med. Eftermiddagsklasserna är en lugnare yoga med balanserande övningar samt Pranayama och meditation. Vi avslutar dagarna med glädjen och rytmerna inom Bollywooddansen. Vi kommer att utforska en mer dynamisk yoga i morgonklasserna. Klasserna är anpassade efter dina behov där alla nivåer av deltagare är välkomna. Det finns även möjlighet för att få ett personligt anpassat yogaprogram.
Josefin Wikström driver företaget All India Permit Yoga & dance, Naturbyns samarbetspartner

Kursledare: Josefin Wikström har praktiserat yoga de senaste 20 åren och har under stora delar av sitt liv bott och studerat i Indien. I Indien har hon fördjupat sig i Ashtanga Vinyasa Yoga under 2 år samt praktiserar regelbundet vid B.K.S Iyengars Institute i Mumbai. Josefin undervisar med övertygelsen om att det finns yoga som passar för alla. I yogan finns ett lugn, glädje och frihet som är inspirationen när hon undervisar. Josefin har varit delaktig i flera stora yoga projekt inom Kriminalvården och svenska skolan, hon har undervisat sedan 2005. Josefin är en mycket anlitad lärare som arbetar i hela Skandinavien med kurser för stora företag, Oslo Kommun, Polismyndigheten i Sverige samt Örebro och Askersunds kommun. Hon arbetar heltid med yoga och dans och hon mottog 2010 Askersunds kommuns kulturstipendium för sitt arbete med barn och ungdomar.

Josefin är godkänd av internationella Yoga alliance som en 500 hrs RYT inom Ashtanga Vinyasa Yoga.
Hon har genomför flera yoga lärarutbildningar och fördjupar sig regelbundet inom olika former av yoga. Hon går just nu John Scotts lärarutbildning inom Ashtanga Vinyasa Yoga i Cornwal Uk.

Läs mer om Josefin och besök hennes webbsida här
 
Naturguidningarna leds av Viktor Säfve med flerårig erfarenhet av naturguidning. Med sina djupa kunskaper om gammelskogens ekosystem och funktion på jorden, leder han spännande naturguidningar där deltagarna får öppna sina ögon för skogens myller av liv! Guidningarna sker huvudsakligen i naturreservatet Hjärtasjöns skärgård, som ligger precis intill till Åfallet Naturby.

Boende och mat: Våra kursdeltagare bor enkelt i tältkåtor med en eldstad i mitten. Åfallet Naturby är ett av Sveriges mest primitiva och jordnära vandrarhem, med utedass, bad i sjön. Dricksvatten hämtas från vår brunn med handpump.

Ekologisk och vegansk frukost, lunch och middag.


Naturbyn ligger alldeles intill naturreservatet Hjärtasjöns skärgård och det är endast 500 m till Hjärtasjön dit du kan ta en avkopplande promenad och bada.

Kostnad: 2500 kr. inkl. mat och boende.

Anmälan: Mejla kontakt@naturby.se eller ring till Viktor: 076 - 1148811. Anmälan tas emot fram till kursstart men först till kvarn! Kursavgiften betalas i förskott till plusgiro: 53 23 76 – 1 OBS! Anmälan är bindande! OBS! Max 15 deltagare.


Medtages:
Ta med lediga träningskläder, varma kläder, badkläder, handduk, sovsäck, sängkläder och gärna en extra filt!

Datum/tid:  Startar fredagen den 25:e juli klockan 18:00, slutar 16:00 den 27:e juli.

Kontakt: 
För mer information om yogan kontakta Josefin på mail: allindiapermit@yahoo.com eller på mobilen: 070 – 421 17 66

För information som rör boende, mat och hitresa, maila oss: kontakt@naturby.se eller ring Viktor: 076 – 11 48 811


Presentkort


Mer info r-arrow
NATURPEDAGOGISKA UPPLEVELSEDAGAR
för skolklasser och barngrupper

Mer info r-arrow
 
 
 
000000 | © Åfallet Naturby 2010 - 2018 | design / code: arabhorsepromotion.com / webmaxx.wer.pl