gb de se
 
 
Gallery
Bokning & Kontakt:

Åfallet Naturby

Haddebo: Åfallet 757
697 93 Hjortkvarn
Sverige

+46-(0)76 114 88 11

kontakt@naturby.se
Bo i en vackert inredd tältkåta
Mer info r-arrow
Om Naturbyn

Åfallet Naturby ligger i landskapet Närke, i Tylöskog, en dryg timmas körväg söderut från Örebro, endast tre timmar från Stockholm och Göteborg. Naturbyn är en liten ekoturismanläggning anpassad för övernattningar, guideverksamhet, kursverksamhet och självhushållning, med tältkåtor, en barnkåta, ett vindskydd och flera eldstäder. En åttakantig paviljong finns tillgänglig för kurser och som scen. 

Åfallet Naturby ligger mitt i skogen intill ett naturreservat några hundra meter från Hjärtasjön. Här finns ett rikt djurliv med bland annat: älg, rådjur, hjort, fiskgjuse och sångsvan. Vid Hjärtasjön finns det en badbrygga och möjligheter att paddla kanot. Hjärtasjöns strand består av mjuka klippor och morän.

Naturbyn är helt elfri och vatten hämtas i en brunn. Matlagning sker i vårt utekök över öppen eld med enkel köks- och diskutrustning. Det är långt till närmaste granne och området är i stort sett helt bilfritt, så tystnaden är påfallande. Självklart finns även sopsortering och godkända utedass. Intill Naturbyn ligger torpstället Åfallet, med gärdesgårdar och en örtagård.


Du kan bo i en av våra vackra inredda tältkåtor med självhushåll, delta i en naturguidning eller boka in dig på någon av våra kurser. Vi tar även emot skolklasser och andra grupper för kortare eller längre visiter. 

Presentkort


Mer info r-arrow
NATURPEDAGOGISKA UPPLEVELSEDAGAR
för skolklasser och barngrupper

Mer info r-arrow
 
 
 
000000 | © Åfallet Naturby 2010 - 2018 | design / code: arabhorsepromotion.com / webmaxx.wer.pl