gb de se
 
 
Gallery
Bokning & Kontakt:

Åfallet Naturby

Haddebo: Åfallet 757
697 93 Hjortkvarn
Sverige

+46-(0)76 114 88 11

kontakt@naturby.se
Bo i en vackert inredd tältkåta
Mer info r-arrow
Folket bakom Naturbyn

Vi är två naturentusiaster som bor på Åfallet, ett torpställe som gränsar till Åfallet Naturby. Vi försöker att ha en så hållbar livsstil som möjligt, odlar och handlar ekologiskt.

Åfallet Naturby startades för att förmedla och dela de speciella upplevelser och den skönhet som platsen och naturen erbjuder, och för att ge människor möjlighet att fördjupa sin relation till naturen och skogen genom mångsidiga upplevelser och kunskaper kring miljö och hälsa.

Viktor: 35 år, värd, praktiska sysslor på Åfallet och naturguide på svenska och engelska. Jobbar även med naturvård och skogskötsel. Har varit ledamot i föreningen Skydda Skogen och ordförande för Taiga Rescue Network. Har tidigare arbetat en tid som förskolepedagog och studerat konst vid två folkhögskolor, där skapande i relation till naturen stått i centrum. Har en förkärlek för långa djuplodande vandringar i skog och mark.


Elin: 32 år, värd och naturguide på tyska. Utbildad speciallärare i Tyskland och lärare i Sverige. Har jobbat mycket ideellt med barn och ungdomar i olika pedagogiska sammanhang. Är ständigt igång med något projekt på Åfallet, ofta något säsongsbetonat som att skörda i naturens skafferi, torka, sylta och safta, eller att arbeta med något av gårdens bestyr: snickeri, grönsaksland, ved m.m. Är ledamot i den lokala natur- och kulturföreningen Hjärtats eko och engagerad i föreningen Skydda Skogen.

Presentkort


Mer info r-arrow
NATURPEDAGOGISKA UPPLEVELSEDAGAR
för skolklasser och barngrupper

Mer info r-arrow
 
 
 
000000 | © Åfallet Naturby 2010 - 2018 | design / code: arabhorsepromotion.com / webmaxx.wer.pl